Voeg wat bewaarde nat van augurken toe en los er een lepel mayonaise in op. Laat een paar dagen staan... KLAAR :)
Populaire berichten
-
Als je kant en klare patronen koopt, dan staat er meestal op vermeld hoeveel stof je nodig hebt in welke breedte. In magazines s...
-
Moet je iets lekkers meenemen naar een feestje of heb je zelf een verjaardag of gewoon zin in iets lekkers op boord? Wees dan eens crea...
-
Als rechtgeaarde Hollander houd ik van geldterugacties, van kortingscoupons, van aanbiedingen en van bezuinigen. Maar sinds januari, to...
-
Ik ben dol op gezonde voeding, het smaakt beter, het is beter en ik vind het gewoon fijn om te weten dat wat ik binnenkrijg goed is. Bovendi...
-
Met alle commotie rond zwarte Piet zou je bijna vergeten dat het heerlijk avondje al over 3 maanden is! "Ver weg", zeg je? Nou, d...
-
We eten volgens het seizoen. In de maand september is er een overvloed aan : Bloemkool , Paddenstolen, Knolselderij , Tomaten, Pompo...
-
Komkommertijd!! Komkommers zijn goedkoop. 2 of 3 voor een euro. Komkommers zijn maximaal 2 weken te bewaren op een koele plaats, maar ...
-
Uiig word je ervan (Als je denkt dat je alles hebt gezien) Dan kom je op een dag een product tegen dat direct op ...
-
Van de week heb ik coleslaw gemaakt. Koop een biologisch wit kooltje en een wortel, rasp met een mandoline en snijd klein. Niet a...
-
Bij mijn Oma thuis werd altijd gekookt voor een of twee extra personen. Ze wist immers nooit wie Opa op het laatste moment mee naar hui...
zondag 7 september 2014
Coleslaw
Voeg wat bewaarde nat van augurken toe en los er een lepel mayonaise in op. Laat een paar dagen staan... KLAAR :)
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten